English Dutch

Garantiebepaling

Op al onze velgen geven wij 1 jaar garantie op fabrieksfouten. Op alle chrome velgen geven wij 6 maanden garantie op fabrieksfouten (alleen bij gebruik van Nano chroom protector). Deze garantie dekt geen corrosie ten gevolgen van chemicaliƫn, verwaarlozing, klimatologische condities of schade ten gevolge van transport. De garantie vervalt indien velgen worden beschadigd door ondeskundige montage, ongeval, belasting van het laadvermogen en/of montageschade.

Geen garantie Aanbevelingen en tips

De beste manier om uw velgen schoon te houden, is ze regelmatig te wassen met zuurvrije autoshampoo. Het is ook afgeraden om de velgen in de wasstraat te wassen, i.v.m. kans op kleine beschadigingen en daar wordt veelal gewerkt met uitermate agressieve middelen, die uw velgen ook kunnen beschadigen. Het moeilijkste te verwijderen vuil, is ingebrande remstof en strooizout. Daarom is het goed om bij het waxen of polijsten van de wagen, uw velgen niet te vergeten. Indien er een beschadiging is, als gevolg van steenslag, stoeprand of elke andere denkbare oorzaak, dient u onmiddelijk bij te werken. Zo worden beschadigingen niet groter.

Gebruik tijdens winterperiode

Wij adviseren u tijdens de winterperiode, uw velgen te demonteren en ze schoon en droog op te slaan. Het tijdens de winter overvloedig gestrooid zout, is de grootste vijand van uw kostbare velgen. Indien u toch blijft rijden tijdens deze periode, dient u uw velgen extra te beschermen. Dit kan door het aanbrengen van een laagje siliconenspray of the nevelen met zuurvrije vaseline. Dit dient op zeer regelmatige basis uit gevoerd te worden.

Spinners Indien u bovenstaande instructies opvolgt, zal u gedurende lange tijd plezier beleven aan uw velgen.